last edited: Tue, 26 Feb 2019 22:51:02 +0100  
Het gaat gebeuren, ik ga verhuizen: ik verruil Vlissingen voor Hengelo. Vanaf vrijdag ben ik een herimport-tukker.

Ik geef meteen toe, ik wilde helemaal niet verhuizen. Ik woon hier heerlijk, op het beste plekje in Vlissingen. Maar dat moet wel betaald worden, en er is in deze regio nauwelijks vraag naar wat ik doe. Dat werk is er in overvloed hoor, maar vooral in de drukkere delen van het land. Eindhoven en omstreken, de Randstad. Ik struikelde over de vacatures in Amsterdam en Utrecht.

Maar dat zag ik niet zitten. Ik heb tien jaar midden in Rotterdam gewoond, waar ik het overigens prima naar m'n zin had, maar voor mij hoeft dat niet meer. Als ik zou verhuizen, dan toch niet naar de drukte. En toen kwam daar die vacature in Hengelo voorbij. Hengelo, helemaal in Twente. Vlak bij Vriezenveen, waar ik tot mijn zevende heb gewoond...

Het moest even bezinken hoor, het idee om helemaal naar de andere kant van het land te verkassen. Maar voor een goede baan moet je soms iets over hebben. En dit lijkt een goede baan, ik ga aan de slag bij Previder.

Morgen verhuis ik met een paar vrienden en deze enorme bus het grootste deel van m'n inboedel.

Image/photo

Er is daarna nog genoeg te doen. In het overzetten van alle computer- en netwerkapparatuur gaat heel wat planning en werk zitten. Maar misschien is het leuker om alles gewoon vanaf nul opnieuw te bouwen, de huidige omgeving kan voorlopig gewoon blijven draaien.